Magnetarmbånd - retur

Det har gått ti dager, og jeg har gått med det mindre lekre magnetarbåndet 24/7 i disse dagene. Dessverre merket jeg absolutt ingen forskjell på de smertene som kroppen min degger for, selv om jeg er den første til å innrømme at håpet var stort.
Så da er det bare å kapitulere. Magnetarmbåndet er pakket tilbake i esken, lagt i konvolutten det kom i, adressen min er strøket ut og erstattet med Impocos, og nye frimerker er satt på. I morgen går det i retur.

Er det andre alternative behandlingsformer, står jeg klar til å teste! Jeg er driiiit lei av alle pillene jeg spiser.

Stikkord:

7 kommentarer

leirabestas

20.04.2010 kl.09:29

hva slags lidelse smerte plages du med da?

kvinnen

20.04.2010 kl.09:40

leirabestas: Det er det ingen som vet :) Jeg hadde en periode med det legen kalte "frozen shoulders" i begge skulderne, men det varte veldig kort (3-4 måneder; ble borte etter ca 3 måneder med kortison.

Ellers har jeg smerter midt inne i overarmene (i blant ut i hendene) og midt inne i øvre delene av lårene. Nesten som om jeg er superstøl, bare at jeg ikke eier krefter. På det verste klarer jeg ikke å ta på meg genser/jakke eller få kneppet igjen bukser som er litt for trange (og krever av man tar i litt!) :) - eller å reise meg fra sofaen (wc) uten hjelp eller komme meg opp i 2. etasje.

Helt idiotiske greier som kommer og går...

Georgine

20.04.2010 kl.16:39

Desverre hjelper ofte ikke slike hokus-pokus greier, men hva gjør man ikke når man har prøvd alt.

leirabestas

20.04.2010 kl.20:33

høres no ut som betendelse eller slitasjegikt,har du tatt mr

kvinnen

21.04.2010 kl.18:25

leirabestas: Jeg har tatt både MR og røngten, både av rygg/hofter og nakke/hode. Alt er supert! :) Har til og med mindre slitasje i skjelettet enn forventet med min alder :)

Det er en eller annen form for betennelse; jeg spiser betennelseshemmende- /smertestillende tre ganger om dagen for å slippe unna kortisonen.

leirabestas

21.04.2010 kl.22:49

du er heldig som ikke har slitasje da,samtidig er det jo ikke noe kjekt å feile noe uten å vite ka det kommer av.Eg har slitasje i alle ledd og nakke til en 60 åring,det var det ortopeden på medi 3 sa til meg

kvinnen

22.04.2010 kl.15:14

leirabestas: Du har rett; jeg er takknemlig for at det ikke er slitasje. For hva annet kan man gjøre med slitasje enn å skifte knokler og ledd ut med plastikkbiter, dersom dét fremstår som et alternativ? - Og personlig er jeg skrekkslagen når det er snakk om å bli skåret i!

Det er faktisk bedre å ikke vite hva man feiler, for det finnes håp for kunnskap i det... Om ikke annet! :)

Skriv en ny kommentar

hits