Jeg spiser slangegift!

Det er noen dager siden jeg var hos homeopat. Jeg er liksom på det stadiet der jeg har begynt å prøve ut alternativene, fordi de gammeldagse skolemedisinerne ikke aner hva som feiler meg. Og de har hatt gjette- og prøveleken i snart 20 år, mens tingene har fått utvikle seg sånn cirka like lenge. Ingen skal med andre ord komme og si at de ikke har fått sjansen! De har sannsynligvis fått sjansen alt for lenge, for å si det sånn.


Men altså. Jeg har vært hos homeopat, jeg har fått resept, levert resepten, apoteket har bestilt pillene, fått dem inn, ringt meg, - og jeg har vært på apoteket å både betalt og hentet pillene med meg hjem. Puuuhhh....

Pillene er på størrelse med knappenålshoder, og det er ikke sukkerpiller. Det er nemlig slangegift! 
De heter Lachesis mutus, og har en haug med svært skumle bivirkninger. Det vil si - hvis man tar overdose, selvfølgelig; blant annet indre blødninger på alle mulige måter, innlysende nok med døden til følge.
Jeg skulle heldigvis bare ta en bitteliten dose "før jeg la meg" i går, og en like bitteliten dose "når jeg sto opp" i dag.

  •  4-7 knappenålshoder i et glass vann, smeltes i vannet i 10 minutter før de røres inn i vannet, - og så ta en slurk. Behold slurken i munnhulen så lenge det er naturlig, før vannet svelges. KAST resten av vannet.

Sterke bittesmå piller, med andre ord! Og boksen inneholder ca 240 stykker!?

Vel, -  nå kjenner jeg etter om det skjer noe som helst. Slangegift er jo liksom ikke noe jeg får i meg hver dag. Det er noe jeg helst ikke vil få i meg i det hele tatt! Og symptomene på disse to eneste bittesmå dosene, som faktisk er hele kuren, kan være alt fra gråt, sjalusi, raseri, misfarget urin, hetetokter, kløing på gamle arr, -
you name it!

Og kanskje jeg blir frisk også?!?
 

Stikkord:

7 kommentarer

Georgine

10.05.2010 kl.18:08

Håper du blir frisk da. Lykke til med kuren. Utrolig hvor mye rart en har i seg som virker bra!

juppjupp

10.05.2010 kl.19:26

god bedring...med ondt skal vondt fordrives eller no???

kozkoz

leirabestas

10.05.2010 kl.19:37

Skummelt,hvet ikke om eg hadde turt

mokitas

10.05.2010 kl.20:37

å du må ikke finne på å lese om bivirkningene, det blir man syk av, og da hadde vi ikke kunnet spise hodetabletter en gang for de har jo også masse bivirkninger. Lykke til...

kvinnen

11.05.2010 kl.06:54

Georgine: Ja, ikkesant!? :)

kvinnen

11.05.2010 kl.06:55

leirabestas: Vel, jeg var skeptisk. Men jeg prøvde. Men jeg aner ikke om det har noen virkning :)

kvinnen

11.05.2010 kl.06:57

mokitas: hehe... Jeg leste ikke om dem, men homeopaten forklarte meg hva jeg skulle kjenne etter, og at jeg skulle skrive ned alle "forandringer". :)

Takk :)

Skriv en ny kommentar

hits