Elendig værmelding

Det er akkurat den samme elendige spåingen når det gjelder været i Tyrkia som det er i Norge. Det fascinerende er at disse som driver med slikt har muligheten til å legge til uttrykk som:
"med muligheter for lokale regnbyger"
"enkelte lokale regnbyger"
"med muligheter for spredte byger"
"delvis oppholdsvær"
"til dels pent vær"
"skyet eller delvis skyet"
"lokal tåke"
OG SÅ VIDERE  (jeg gidder ikke flere!)
 
Poenget mitt (for jeg har nemlig et poeng denne gangen!) er at man med slike muligheter innenfor gudene vet hvilke lokaliteter man egentlig kan tillate seg å henvise til, burde kunne gardere en 100% vanntett! spådom for morgendagen, ikke som værmann, værkvinne, meteorolog eller andre varianter av arten, men ganske enkelt bare med en liten dæsj kreativitet, når det kommer til det å kunne leke litt med ord og setningsoppbygging, som vanligvis er plassert mellom det folk kaller for ører!

OBS!  Vennligst legg merke til at avsnittet over ikke har mer enn ett punktum,  og at det er plassert som det siste tegnet i avsnittet. Derfor kan du kanskje få problemer med å puste hvis du faller for fristelsen til å lese avsnittet høyt... !

Det er forresten vel verd å merke seg at wikipedia foreløpig har så lite notert om meteorologer, at de kaller det som er skrevet  om dem for en spire. Personlig kan jeg nok muligens falle for fristelsen til å si at nærmere sannheten kommer man vel neppe uansett hvor mye man skriver.

Men tilbake til poengets konklusjon! : Jeg har nemlig sånn helt i det stille, kommet frem til at det er store muligheter for at det ved nærmere ettersyn kan spores at denne totale uteblivelsen av kreativitet, som spesielt  ser ut til å være fraværende hos mange av dem som liker å kalle seg værmenn, værkvinner, meteorologer osv kan være et resultat av at de muligens ikke har... ører...?

Vel, som jeg skrev i bloggen i går på denne tiden, så var det altså spådd regn her (i Alanya) i dag. Ikke av yr.no, denne gangen altså, men av et eller annet tyrkisk værvarslingsbyrå som min venninne benytter seg av. Jeg ville bare sånn helt i forbifarten nevne at det (selvfølgelig) var feil, og at jeg nærmest på trass lå på stranden i hele dag! :)
Men jeg skal være "large" å innrømme; det regnet i tre minutter i 22.30-tiden. Så dét skal de ha!
 
Stikkord:

5 kommentarer

Connie - www.duog.blogg.no

19.05.2010 kl.06:28

Utrolig fin blogg du har! Kommentere tilbake? :-D

Malin

19.05.2010 kl.07:40

stilig blogg! Digger designet!

Kommentere tilbake?

brudesalongendokka

19.05.2010 kl.07:45

Likte denne!

19.05.2010 kl.08:18

Det er greit når meldinger om vær slår feil,så sant en ikke har planer og faktisk skulle hatt rett værmelding.

Rekner med att du er brun og fin nå.Ha en deilig dag

Annonyme litteratruelskere

19.05.2010 kl.09:54

Digger bloggen din! :)

Kan du være så vennlig å bli vår faste leser, gjerne kommentere også!

Her er den: www.dikternesverden.blogg.no

Anbefaler den!

Skriv en ny kommentar

hits