Nye overganger...

Det var ikke helt siste dagen på stranden i dag, for jeg skal noen timer dit i morgen også, - men dette er den siste natten i Alanya, i hvert fall på noen måneder. Jeg skal med andre ord hjem i morgen kveld, uten at det betyr at det er helt som hjemme, som i slik det pleier å bety.

Min samboers sønn på snart 20 år har flyttet inn. Han har allerede bodd noen uker, men det er ikke bestemt hvor lenge han skal bo ennå. Og dagen etter at jeg kommer hjem, så flytter min 20-årige sønn ut! Han gjorde det samme i fjor sommer, da han også dro til Hellas og arbeidet som bartender til høsten kom, men nå er planene permanent utfllytting når han returnerer Norge i begynnelsen av september...

Og så har yngstedatter'n min gjort ferdig sitt bachelor-studie i Internasjonal markedsføring på Leeds Metropolitan University, og flytter hjem om ca 2 uker for å jobbe. Men til høsten er planene å flytte inn i et kollektiv i Oslo, og å ta et ferieår før Masteren tas med et år i København eller på New Zealand.

Eldstesønnen min er ferdig feiret med sine 24 år i dag, og eldstedatteren har dratt med samboeren sin til New York på "shopping & champagne", som hun så fint kalte det. Men egentlig er det ikke noe nytt med akkurat de to, siden de fremdeles både bor på sine respektive adresser og jobber og driver med det de egentlig pleier å gjøre.

For min egen del blir det å se en fremgang i både oppussingen av huset og hytta. Og siden skuldrene mine på nytt har blitt relativt bevegelige, og beina bare svikter på dårlige dager, så er det faktisk muligheter for å få avsluttet noe av alt det uferdige som finnes stort sett i alle rom i hele huset.
Hytta er mer usikkert, men en helg eller to med de barna som fremdeles er i landet, så skulle i det minste hytta bli beiset og lillehytta skrapt og beiset, før mor skal innkvarteres for noen uker rundt St.Hans.
Men jeg aner egentlig ikke hva som kommer til å skje før det har skjedd, og det er kanskje like greit?

Home sweet Home er i hvert fall ikke en passende følelse, eller for den saks skyld heller ikke et statement slik det er ment å være. Home sweet Home betyr egentlig bare det samme som masse jobb og tunge økonomiske løft. Og jeg må si at det er utrooolig fristende å bare sette en strek over alt sammen og starte med noe nytt. 
Men som det blir sagt; alt til sin tid!
Og akkurat nå får jeg ikke gjort noen verdens ting annet enn å drikke Campari & orange juice og blogge fra balkongen.
Thanks to all Gods! :)
Stikkord:

9 kommentarer

Marita <3

20.05.2010 kl.03:21

Kommenter det nyeste innlegget mitt og du gjør meg utrolig glad<3

kvinnen

20.05.2010 kl.03:50

Marita: done :)

Johanne

20.05.2010 kl.06:39

Alle flytter jo fra deg jo? D :

Håper di får en fin dag i dag :)

Nå har du sjansen til og fortelle hvem du er, på bloggen min!

Blir kjempe glad for alle som forteller litt om seg ! :)

Deres Majestet/Kaja

20.05.2010 kl.07:29

fin blogg!

kommentere tilbake?

altvel

20.05.2010 kl.08:27

Campari og juice på balkongen en varm kveld, det hørtes deilig ut.Kos deg den siste tiden på Alanya, ikke værst temp. her "hjemme"heller.. så det blir ikke så stor overgang håper jeg.

Flotte barn du har! Jeg la inn burdagshilsen til prinsen din, håper han fikk en flott dag:)

20.05.2010 kl.09:55

Sommeren er i ferd med å erobre vårt land.Barna flytter ut,da hvet du att alt er som det skal være med dem,nemelig att dei har blitt selvstendige individer.

Oppusing er mye rot,men eldre hus har mer sjel en nye,jeg ville ikke ha byttet.

Kos deg på din siste dag,og velkommen tilbake til fedrelandet

juppjupp

20.05.2010 kl.10:55

Kunne hatt en uke til tenker jeg...hehe...men ønsker deg en fin tur hjem og nyt den siste dagen i utlandet:O))

kozkoz

M sin fotoblogg

20.05.2010 kl.11:48

kos deg

I gode og onde dager!

20.05.2010 kl.16:47

Nyt det mens du kan i hvert fall...

Skriv en ny kommentar

hits