Finger'n er ute!

Jeg har ikke bare funnet den berømmelige fingeren, men jeg har også endelig fått dratt den ut. Så da jeg satt der med alle fingrene mine, fant jeg ut at jeg skulle reise opp til Skedsmokorset å handle en malerull, fordi jeg i min lettsindige lille hjerne hadde en idé om at dét var det eneste som manglet for å få malt gangen i 2. etasje.
Men var det det?
Nei, selvfølgelig ikke...
Da jeg gikk opp i 2. etasje med malespann og ny malerull, malehansker, og til og med med en nyervervet rørepinne!, så så jeg jo at det å male var noe jeg bare kunne glemme. Listverket rundt alle de fire døråpningene og langs gulv og tak sto og sprikte med alle de millimeterne de klarte å oppdrive. Så da var det bare å gå ned igjen. Jeg trengte ikke malesaker, men acryl!

Men det skal visst ikke være lett. Jeg skar av tuten på acryltuben litt for langt ned, slik at den lange tuten, som liksom er til for enkelt å komme inn i alle sprekker, var umulig å feste på tuben. Men som det problemløsende kjerringemne jeg nå en gang er, så fant jeg frem en våtserviett, nærmere bestemt Nivea, og begynte på beste kvinnfolkvis å kline acryl inn i alle sprekker med den. Det har innlysende tatt veldig mye lenger tid enn det som var meningen at det skulle, men nå er jeg endelig i mål; Alle sprekker rundt alt listverk er tettet, og ser ordentlig ut.
Så  i   m o r g e n   kan jeg begynne å male vegger!
Jippi?

Jeg fikk handlet et par blomster på Skedsmokorset også. De fikk jeg heldigvis ordnet ned i de tenkte planteholderne slik jeg hadde tenkt at jeg skulle, helt uten tull. Det er jo litt hyggelig med noen farger på verandaen, selv om sjansen er stor for at de fryser i hjel i løpet av natten... Men jeg har tatt sjansen. Det er tross alt snart juni!


 

Stikkord:

8 kommentarer

jjuliem

29.05.2010 kl.01:19

Fin blogg, kommentere tilbake?

<3 Ingrid

29.05.2010 kl.01:33

fin blogg :)

bykristin

29.05.2010 kl.01:56

så bra! ble kjempe pent! :)

Connie leira

29.05.2010 kl.06:44

Jeg er gift med en snekker som også har pusset opp mye og da hadde det ikke vært lett for meg å bare male vegger nei,først måtte eg ha fjernet tapet om der var det og så sparkle alle spikerhul og andre ujevnheter,pusse hele veggen når sparkel er tørt,sparkle en gang til og så pusse en gang til,vaske alle veggane med salmiakkvatn og endelig etter halvgått uke hadde eg kunnet male veggane.Er ikke mannen din like kritisk som min ved oppussing

dann.blogg.no

29.05.2010 kl.08:28

Ha ein super laurdagsmorgon

29.05.2010 kl.09:20

Godt du kan kose deg med blomstene da....

I gode og onde dager!

29.05.2010 kl.10:50

KOs deg med malingen og nye blomster...

helgemamma

29.05.2010 kl.14:07

Ja, nå må vi jammen satse på at varmen kommer og at blomstene overlever ute :-)

Selv malte jeg vegger i et gammelt hus.. og bare pøste på med maling til det så greit ut... he he..

Skriv en ny kommentar

hits