Hva er god blogg?

Er det en blogg om moter, shoppestæsj og alt som er trendy?
Er det en blogg om bloggerens fra dag til dagliv?
Er det en blogg om hva som skjer i samfunnet?
Er det en blogg om alt mulig, eller hva???

Og hvor ofte kommer det innlegg i en god blogg?

Noen som VET - eller har meninger?
Stikkord:

7 kommentarer

mokitas

07.08.2010 kl.09:58

Ikke peiling, jeg skriver for at jeg har lyst...

ernashus

07.08.2010 kl.10:33

Enig med Mokitas. Men hvis bloggen blir lest, er den vel god. Tror ikke det finnes noe oppskrift, spørs hvilket publikum en henvender seg til. Personlig synes jeg det er fint og spennende å lese om vanlig hverdagsliv. Det finnes så mange flotte mennesker! Ha en fin dag:-)

kvinnen

07.08.2010 kl.10:50

mokitas: Jeg skriver også fordi jeg har lyst :) MEN!! Jeg innrømmer at det er noe mer enn bare det, - for hvis ikke så hadde jeg fortsatt å fylle ut spiralheftene mine :)

kvinnen

07.08.2010 kl.10:53

ernashus: Så du mener at "god" er avhengig av hvilket publikum man skal treffe? Er ikke "god" et universalt begrep, da?

Nå fikk jeg noen nye tanker :) ... spennende ! :)

Katrine Stensland

07.08.2010 kl.11:24

Enig med ernashus. Det finnes ikke noe universelt "god". Jeg vet hvilke blogger jeg synes er gode, og de handler om hverdagsliv, og ting som skjer. Dog ikke alt for detaljert. Jeg gidder ikke lese om hva folk har hatt til middag hver dag, eller hva de til en hver tid har på seg. Min blogg er god =) Ta turen innom =)

Aksjebloggeren

07.08.2010 kl.16:22

En god blogg, slik jeg ser det, har ikke et spesielt tema, men er god fordi forfatteren er god til å skrive og elsker det han/hun skriver om :) Hyppigheten av innlegg har heller lite å si for min del, så lenge jeg vet at når det først kommer et innlegg så er det både gjennomtenkt og gjennomført.

juppjupp

08.08.2010 kl.10:35

Synes det varierer fra blogg til blogg, jeg for min del leser ikke disse motebloggene eller sminkebloggene, jeg liker handler om alt og ingenting, de som er som din, hvor forfatter er flink til å skrive, noe jeg mangler selv, men så alt for gjerne skulle hatt litt av...

Bryr meg ikke så mye om hvem som leser min, eller hvor mange som leser den, men skal innrømme at jeg smugtitter på statistikken innimellom, og av og til blir litt glad når det er et høyt tall...for det er det jo ikke ofte...

Blogger for min egen del, og for noen vener som jeg vet vil høre om livet mitt og tankene mine:O)

Uansett; Du har en god blogg synes jeg:O)

kozkoz

Skriv en ny kommentar

hits