FERIE! :)

Champagnen står i isboksen og gir dråpene rett temperatur mens venninnen dusjer.  Jeg sitter i sengen med laptopen og sliced fruit, og skriver tre ord mens jeg venter på resten av kvelden. Klokken er bare 18:30.

Vel.. Det var før i dag! Nå er klokken 5  over midnatt, og jeg er klar for sengen. Det er merkelig hvordan døgnrytmen min automatisk nærmest ender opp som et hvilket som helst A4-vesen når jeg er på disse breddegrader. Og det er egentlig ganske skremmende, fordi jeg er vant til å vite at jeg er mer enn ordentlig syk når jeg har behov for seng på denne tiden. Men New York er New York er New York! :)

Vi plukket med oss et par burker med sliced fruit , et par flasker vann og en Starbucks (ikke hver, for venninnen drikker ikke kaffe), og brukte noen timer i Central park. Overskyet, nærmere 30 grader (intet termometer, men...), og så vi spiste sashimilunsj og drakk hvitvin på Rue57. No comments. I just love it :)

Så dro vi innom Duane, der jeg gikk berserk i hyller av billig nailstuff, før vi fortsatte til "elektrosjappa vår" 55th, der jeg handlet handsfree og ny strømforsyning til iPhonen, fordi jeg ikke hadde det første, og det andre er veldig slitt. Og som gjenkomstpresent fikk jeg et hvitt futeral til telefonen med på kjøpet.
I like! :)

I alt oppstyret hadde telefonen min funnet på å komme borti veskevegger eller gudene vet hva nok ganger til at den ba om PUK-koden for å låse seg opp igjen, og jeg hadde forsøkt å trekke Visakortet uten hell hele dagen, og ble reddet av Amexen hver gang.
Heldigvis fant jeg PUK-koden på "Mine sider" på Onecalls kundesider, og heldigvis var Mannen hjemme og kunne gi meg sikkerhetskoden, slik at jeg kom meg inn i banken og fikk låst opp kortet mitt for bruk i USA..
Det var altså udner disse omstendighetene at champagnen ble satt i isbøtten til kjøling og venninnen forsvant inn i dusjen. Og det var også på dette tidspunktet, sånn i forbindelse med at cashflowen ble reddet, at ferien vel egentlig begynte.
Så da bestilte vi billetter til Rock of Ages på Broadway til i overimorgen.

Og i morgen fortsetter vi ferien! B-)
God natt!
Stikkord:

6 kommentarer

Heidi

16.08.2010 kl.08:33

Ha en fin dag:))

I gode og onde dager!

16.08.2010 kl.09:35

God ferie....

Maria S.S. Olsen

16.08.2010 kl.10:31

Hørtes koselig ut! Håper du får en fin ferie :D

leirabestas

16.08.2010 kl.18:03

Håper du deler litt bilder med oss etterhvert,kos deg videre

Sten Martin

17.08.2010 kl.16:18

Herligt!

Paafyll:-)

17.08.2010 kl.19:51

nyt,nyt,nyt....:-)

Skriv en ny kommentar

hits