Feriehost

Jeg fikk lastet opp ett bilde før nye meldinger om tidsavbrudd og alt annet datasøppel ødela for at jeg skal få legge opp flere. Men jeg har det veldig bra for det!

Dagene er fulle av sol og behagelig badehav, og pommes frites har blitt en yndet lunsj. Jeg har ganske enkelt fått dilla! :)

Ellers spiser vi gode middager ved utebordene, bortsett fra et par middager hjemme med ost og oliven, solmodne tomater og annet solmodent grønt, og en middag med kyllingbiter og auberginer- og hvitløk...saus? Mat har med andre ord fokus, og jeg nyter det som resten av ferien!

Og hjemme skjer det ting. Ny ytterdør er montert, det nye skorommet er oppe, og mangler bare døren, og de nye madrassene er hentet, så jeg har kanskje sovet i den gamle sengen min for siste gang uten en gang å være klar over det!?

Men det største er kanskje at minsten har fått seg jobb og starter på mandag, og har flyttet hjemifra!
Dét
er nok det største, til tross for alt annet. Og selv om tassen i perioder har bodd borte, så er det at han har flyttet hjemifra ikke bare riktig og godt for oss begge, men egentlig ganske vemodig også... Det skal ikke være lett, nei!


 

 

Stikkord:

2 kommentarer

leirabestas

17.09.2010 kl.21:39

Ikke vanskeligt å se att du koser deg på ferien.

Det må være deilig å komme heim fra ferie og ha alt ferdigt og på plass.Jeg synes også att det er godt att barna har flyttet ut,men det vart ganske ensomt den første tiden,det er jo litt liv med disse ungdommene våre.Men så kjem dei forhåpentligvis heim på besøk.Kos deg videre

Bikejanerik

17.09.2010 kl.23:32

Skal prøve å få montert den nye sengen til du kommer hjem, ja.........:) Trenger kun litt løftehjelp.

Ellers er alt bra her hjemme, selv om sommeren er borte (har den i det hele tatt vært her).......Men litt sol er det

Velkommen hjem....snart

Skriv en ny kommentar

hits