Dagen derpå

Jeg var nesten glad for at det striregnet og blåste kuling i kastene da jeg sto opp. Hendene hadde problemer med å holde hardt nok i kaffekoppen til at jeg fikk løftet den fra bordet, underarmene, nakken og skuldrene verket, og det gjorde resten av kroppet også.
Og sånn er det fremdeles.
Jeg må være fryktelig... gammel?!?

Og det var egentlig ikke mulig å verken klippe hekk eller flytte på kvister i de antrekkene vi hadde med oss, uten å bli gjennomvåte, så vi gjorde heller andre ting!

Mannen malte første strøket på de plankene som var spikret opp på hver side av de nye vinduene. De er tross alt ikke impregnert, og trengte omsorg. Og så hang han opp den gamle lampen over spisestuebordet igjen. Den har nemlig vært nede siden i fjor, da vi panelte  stuetaket.

Jeg begynte å male dørkarmene i hytta i "Hellasblå", og fikk unna to av åtte karmer. Entusiasmen og førligheten tatt i betraktning, så var det en enorm bragd |-)
Og Mannens kompis gjorde seg ferdig med taklistene i stue og på WC.

Og vi dro hjemover da taklistene var ferdig satt opp, og hadde ventepølse i Tønsberg og middag på Frognerstranda, før vi fant hver vår respektive sofa og brettet oss ut, etter å ha kjørt kompisen hjem og fyrt opp i ovnen.

Vi bør sannsynlig reise ned igjen, om ikke annet for å fjernekvist og bladverk fra plenen, ogfor å klippe ned  mer av "hekken"  før vinteren.
Men jeg vet sannelig ikke om jeg verken orker eller om det faktisk finnes tid. Så jeg vinerstengte hytta, bare sånn for sikkerhets skyld. For det kan jo være at naboen er fornøyd med det som er gjort, og da vet jeg ikke helt om tiden vil bli prioritert til å strekke til med flere turer før det er vinter...Stikkord:

3 kommentarer

04.10.2010 kl.08:09

Flinke folk, synes nå jeg da... :o)

I gode og onde dager!

04.10.2010 kl.09:06

Fin hytte dere har...

mokitas

04.10.2010 kl.11:14

Jeg ser at kommentaren min var anonym, så jeg prøver igjen...

Flinke folk...he he he

Mokitas

Skriv en ny kommentar

hits