Mammografiprogrammets skyggeside

Mens livet mitt går, har jeg blant annet både blitt innkalt til - og har takket ja til å være med i Kreftregisterets Mammografiprogram.
Jeg har til og med vært der allerede og klemt puppene flate og tatt en haug av bilder av dem, fylt ut skjemaer om eventuelle tidligere og nåværende bruk av østrogenpreparater, kuler som ikke har eller har vært der før, annen krefthistorie, og betalt 218 kroner.
Jeg har til og med kommet hjem for et par dager siden!

No big deal, liksom!
Eller?

Det skal komme et brev i posten med resultatet i løpet av et par uker.
Jeg har aldri egentlig tenkt så mye på sånne resultater før. Men nå... Nå ligger plutselig uvissheten og lurer, og tidvis er den relativt ubehagelig!
Trenger jeg det
NEI!

Jeg gleder meg virkelig til jeg er sjekket ut av systemet som frisk! -- For denne uvissheten trenger ikke lang tid på å vokse seg ubehagelig stor.
Blæh!

Bildet er "lånt" av nrk.no

Stikkord:

5 kommentarer

Ann Kristin - Nybakt mamma

17.11.2010 kl.03:37

Er det ikke vondt å sjekke brystene på den måten de gjør det på, klemmer de flate som på bildet?

kvinnen

17.11.2010 kl.03:53

Ann Kristin: Jo. Det er det.
hva er denne foreningen egentlig? har aldri hørt om den før, faktisk!

dikternesverden

17.11.2010 kl.09:40

Hørtes vont ut ja !!!!!!!

Lykke til med foreningen :o)

MVH A.L

Ta gjerne turen innom denne bloggen, som jeg vil anse som min blogg! Her kommer adressen til følgende blogg som er min: www.dikternesverden.blogg.no

blaaklokkevikua

17.11.2010 kl.17:51

Uff. Den ventetiden er tøff. I fjor måtte jeg kontrollere en kul, og selv om jeg utmerket godt visste at dette kun var en helt uskyldig cyste (som jeg av og til får), så fikk jeg helt angst i tiden jeg ventet på undersøkelsen. Forstår hva du mener med at at uvissheten plutselig ligger der. Skal tenke på deg! Klem til deg i ventetiden.

Skriv en ny kommentar

hits