Skriverienes mangfold?

Jeg skriver ikke så mye blogg for tiden, men jeg skriver mange andre steder. Jeg skriver litt dagbok, gir medhold til eller hugger skriftlig hodet av diverse standpunkter i samfunnsdebatten, skriver litt på diverse private behov for å få orden på tankene, og nærmest produserer "to-do-lister".

Jeg har fått det for meg at laptopen ikke tåler minusgrader, eller kanskje mer den kondensen som gjerne oppstår i slike finesser når de kommer inn i varmen igjen, så den får ikke være med meg ut når jeg tar meg en røyk. Og det er vel den aller største grunnen til de uregelmenterte bloggskriveroppholdene...

Jeg er som røykere flest, som både tenker og resonnerer bedre når kaffen og røyken er en del av "hjerneteamet". Og sånn er det bare.
Men nå, - nå klorer jeg ned noen ord på papiret mens jeg sitter ute, og fører det sirlig inn i bloggen når jeg går inn om en liten stund.
Smart, hva?
Sånn blir det når To-do-listen er full, og det finnes litt ekstra tid til rådighet :)

 

Stikkord:

2 kommentarer

I gode og onde dager!

22.11.2010 kl.09:45

Har nok ikke vært særlig koselig å sitte ute i kulden her med maxèn i hvert fall.

maritakindberg

22.11.2010 kl.10:27

hehe.. utrolig morsomt.. :) du bør skrive litt oftere! ;) sliter selv med å få tid til å skrive.. Skulle likt å lest mere av det du skriver... ha en fin dag! :D

Skriv en ny kommentar

hits