Minus 22 ute og feber inne

Jeg har våknet på sofaen fra en eller annen sinnsyk drøm, som gjør at selv om jeg har våknet så er jeg ikke helt sikker på om jeg egentlig har det.

Julestjernene henger i vinduene og TV-en står på, men jeg har ikke hengt opp noe jul, og jeg var alt for varm og måtte ut.

Minus 22. Sinnsykt i seg selv. Men jeg varmer meg på hendene på kaffekoppen, mens jeg tar noen trekk av røyken, skriver blogginnlegg på blokken, og kommer sakte tilbake til det som fremdeles er tirsdag kveld.

Jeg er våken, og dagen har vært god. Jeg ringte til A-hus for å få vite resultatet fra bildene som ble tatt i forbindelse med Mammografiprogrammet. Det har tross alt gått 20 dager, og det er begrenset hvor lenge jeg orker å gå i uvisshet. Og bildene var fine! :) Resultatet er sendt en eller annen institusjon, som skal sende dem videre til meg. Men nå kan de bruke akkurat så lang tid de ønsker på det, for jeg har svaret.

I morgen skal jeg til tannlegen og ta stingene, og så er det straka vegen til julekvelden, kun med kjente humper som julegaveinnkjøp og juletrepynting og slikt. Men Mannen har hengt opp julestjernene i vinduene, så jeg har faktisk flere hender til rådighet enn mine to feberbefengte slappe...! Og det er inderlig godt å vite... :)

 

 

2 kommentarer

Mona Kristine✫

01.12.2010 kl.09:29

God bedring og god 1. desember! :)

leirabestas

01.12.2010 kl.17:01

Så kjedelig med feber,er litt forkjølet etter turen,det var nok litt klimasjokk etter varmen i Spania.Ønsker deg god bedring

Skriv en ny kommentar

hits