Straks reddet! :)

Takket være meg selv så er jeg heldigvis ikke avhengig av å stå med luen i hånden og be på mine knær hos en fastlege som ikke har en av sine billige timer å avse før siste dagen i oktober. Jeg har for lengst gitt meg selv et medlemskap på Volvat, noe som gjør at en spesialisttime hos gynokolog ikke fullt koster de ordinære kr 1.300,- men er "rabattert" ned til kr 1.066,- Og når både hode og kropp begynner å leve sine egne liv på grunn av alderdommens slitsomme hormonsurr, så er det vel anvendte penger!

Dagene siden jeg skrev om opplevelsene av denne helvetes overgangsalderen har jo ikke akkurat vært annerledes, - og bare gudene vet hvordan jeg har skjærpet meg for å fremstå som normal. Jeg kan alikevel banne på at jeg på sekundet kan frembringe minst to signaturer på hvor mislykket det har vært.

Men nå er jeg om ikke annet en tilsynelatende fysisk frisk bruker av Novofem, (man blir jo sjekket, må vite!) og jeg skal være bruker de neste seks månedene. Soyakapslene som ikke engang hadde placeboeffekt er fortid, og jeg venter nå på at hodet mitt skal roe seg litt ned og komme tilbake til det i hvert fall jeg mener er normalt. Hva mine nærmeste mener om den saken vil nok ikke disse pillene kunne hjelpe meg med, men det har jeg heller ikke forventet :)Stikkord:

2 kommentarer

Tor

17.10.2012 kl.13:10

I Australia har vi et produkt som heter Remifemin, fantastisk greie og ren naturmedisin. Vet ikke om det finnes i Norge, eller kanskje det er en variant av det som du har startet med?

kvinnen

19.10.2012 kl.23:41

Tor: Det aner jeg ikke :) Jeg bare håper at det begynner å virke snart, sånn ordentlig! For hetebølgene kommer, og i 34 varmegrader føles det VELDIG varmt :) ... men hodet har heldigvis begynt å roe seg :)

Skriv en ny kommentar

hits