Hetetoktenes forbannelse

Som jeg skrev den 17. obtober så begynte jeg å spise gammeldamepiller for å lande både psykisk og fysisk, i det det var helt klart at overgangsalderen hadde ramlet over meg i løpet av natten. Og jeg landet sånn mer eller mindre, i hvert fall i hodet. Akkurat hvordan jeg var oppe i hodet var jo helt sykt, så at pillene hjelper for dét får jeg jo bare takke gudene for. Jeg er nemlig helt sikker på at jeg gjør meg utrolig dårlig som bastet og bundet i et nakent hvitt rom.
Så derfor.

Men den siste uken har hetetoktene kommet tilbake for fullt, så jeg flyr ut og inn fra verandaen i bare t-trøye for å nulle ut temperaturforskjellene og har det tidvis fryktelig ubehagelig.
Jeg må bare ringe gynokologen på mandag. Ideen er at jeg kanskje kan spise to av hver pille siden jeg har shoppa inn piller for det halve året jeg skal bruke dem. Men jeg er i utgangspunktet ganske skeptisk selvmedisinering av hormoner, så jeg må spørre. Kanskje de hvite pillene ikke virker like godt som de brune?

Stikkord:

2 kommentarer

Fistler

07.11.2012 kl.15:13

utrolig bra skrevet. Besøk gjerne vår blogg, det er for ett godt formål. Husk: færre dør, når flere vet :-) ha en fin dag!

kvinnen

07.11.2012 kl.22:30

Fistler: da har jeg besøkt bloggen, og delt den på Face :)

Skriv en ny kommentar

hits