Aldershelvete del II

Det er et år siden jeg skrev om det sist; aldershelvetet.
Jeg farger fremdeles håret for å si det sånn, huden jobber litt mer intenst med å forlate stativet, og de foldene som legger seg både her og der bekrefter i tillegg at jeg allerede har sunket 1-en centimeter.

Og det har selvfølgelig ikke hjulpet at jeg opererte øynene slik at jeg virkelig kan se forfallet hver gang jeg forsøker å liste meg forbi en av de mange speilene som folk henger opp over alt. Hjernen har bare ikke forstått at tiden går og at det er leeeeeenge siden jeg passerte 35. Det er som om den ikke orker å ta det den ser til etterretning og oppdatere seg. Men det ville faktisk ha gitt hverdagen min en langt hyggeligere start om jeg ikke måtte lure på hvem i helvete det er jeg ser på badet hver morgen!

Jeg har innsett det; overgangsalderen er et faktum. Med andre ord; jeg har gått ut av produksjon. At jeg steriliserte meg for over 20 år siden har liksom ingenting med saken å gjøre. Det er selve produksjonen som er det essensielle, selv kjønnet, dette ultrafeminine som naturen velger å fjerne for at man ikke skal være "i omløp" lenger. Vekter, tredemøller, Botox og grøntfór har  i n g e n t i n g   med saken å gjøre; glem det! Selvfølgelig kan jeg knaske hormoner for å unngå å bli brukt som sentralfyr, men kort fortalt:
Løpet er kjørt
(er det flere?)

 

 

 

 

dw12dt
Stikkord:

10 kommentarer

Inger,s hobby blogg

08.11.2012 kl.17:22

Har sluttet å tenke på alderen,. Vær alder har sin sjarme. Så får man bare følge den så godt man kan.

ha en fin kveld.

kvinnen

08.11.2012 kl.17:27

Inger,s hobby blogg: Fantastisk å få til noe sånt :) Jeg klarer ikke det...

Trinemora

08.11.2012 kl.17:30

Setter stor pris på ærligheten din. Syns du ser flott ut! :)

renate krokstad

08.11.2012 kl.18:23

Hei du. Jeg har akuratt startet med noe nytt. Vil du dele en historie til bloggere, som du ikke tørr? Du kan nå sende inn din historie til min e-post, og jeg poster de på min blogg, anonymt eller ikke.

Historier, innenfor - depresjoner, angst, selvmordtanker, vonde tanker. osv.

Les mer på min blogg, for er info.

Håper på at du vil, hvis du har noe og fortelle.

Kristin Spitznogle

08.11.2012 kl.19:47

DU eier din egen opplevelse av deg selv; men du ser jo fantastisk ut; og langt bedre ut enn de fleste på 35! Jeg syns det er fint at vi kvinner kan få være ærlige på at det ikke bare er enkelt å bli eldre, men jeg tror også vi skulle forsøke å være litt snillere og mer generøse med oss selv - og bære vår alder med stolthet:-)

Mange gode tanker fra Kristin på 40(!)

HugoOgMonica

08.11.2012 kl.22:54

Ikke kommet dit ennå, men dagen nærmer seg med stormskritt. Uansett, jeg nyter min alder nå...Gjørhvajegvil alderen er min favoritt så langt ;D

-43-

kvinnen

09.11.2012 kl.01:46

Trinemora: Tusen takk :)

kvinnen

09.11.2012 kl.01:47

renate krokstad: Dette er sikkert et godt initiativ for veldig mange, men jeg våger meg selv på godt og vondt!
Uansett: Takk for tilbudet ;)

kvinnen

09.11.2012 kl.01:53

Kristin Spitznogle: Tusen takk :) Det generøse kommer kanskje når vi først egentlig slutter å bry oss så mye? - Og selve alderen er jo ikke akkurat stort å skryte av så lenge man vet at alternativets konsekvens er fullstendig bekymringsløst i forhold til det fysiske :)

kvinnen

09.11.2012 kl.01:54

HugoOgMonica: Bare fortsett å kos deg mens du gjør det! :)

Skriv en ny kommentar

hits