Kan jeg bli normal?

Jeg er i en svært spennende alder. NOT. Og de som kommer dinglende med at hver alder har sin sjarm har tydeligvis noen år til gode, for å si det sånn!

Ideen om at jeg snart skulle bli reddet i midten av oktober var kanskje vel optimistisk. For allerede etter fjorten dager så var det veldig tydelig at redningen var lenger unna enn det jeg hadde håpet. Det holdt ikke å knaske Novofem. Ikke det at jeg trodde at hele verden skulle forandre seg på grunn av noen piller, men jeg håpet det! Og det var kanskje det som var feil?

Det var i hvertfall ganske beroligende at gynokolgen på Volvat hadde samme oppfatning; Novofem er et supert tilskudd av østrogen og gestagen for dem som klarer seg med det. Men det gjorde altså ikke jeg.
Nei, hvorfor skulle jeg vel det, så lenge det var en mulighet for noe annet? Don't ask.

Jeg er i hvert fall nå på testing testing 1-2-3 og prøver ut hvor mange ekstra østrogenplaster jeg må klistre på kroppen for å "være normal", i tillegg til den allerede etablerte pilleknaskingen. Så spørs det da hva "normal" er. De som kjenner meg vil vel sannsynligvis hevde at det er å tro på julenissen hvis jeg tror at jeg noensinne kan bli normal, - men det er vel lov å håpe? Ja?

dw12dt
Stikkord:

8 kommentarer

Hedersmykker (

12.11.2012 kl.18:18

Har du prøvd Femarelle?

Ha en fin mandagskveld!

Doris.

12.11.2012 kl.20:23

Kjenner meg veldig godt igjen, vet akkurat hvordan du har det :(

Holder på og bli smårar innimellom. Har ikke prøvd noe av det du knasker nå, så jeg er spent på om det funker. Lykke til :)

blogg.no

13.11.2012 kl.00:35

Gratulerer!

Du er en av (gårs)dagens 5 vinnere i delekampanjen vår, og du har nå fått 10 gratis bloggshouts fra oss. Bloggshoutene gjelder bare for mobilnummeret som er registrert på bloggen akkurat nå, så ikke bytt nummer på bloggen før du har brukt dem opp. :)

For å bruke shoutene "kjøper" du bare shouts helt som vanlig (om du velger vanlig eller gold bestemmer du selv).

Du må selv følge med på hvor mange du har brukt. Det er dessverre ingen teller på det, så du får ikke noe varsel når alle er brukt opp.

hilsen blogg.no

kvinnen

13.11.2012 kl.00:56

Doris.: Jeg skal nok skrive om det, ja :)
Men du burde gå til en gynokolog. De sjekker deg jo ut og burde kunne se hva du trenger.

kvinnen

13.11.2012 kl.00:59

Hedersmykker ("22. juli: Nei. Jeg er helt ny på dette, og føler gynokologens anmodninger... foreløpig! :)

kvinnen

13.11.2012 kl.01:00

info.blogg.no: Tuuuuuuuusen takk!! :)))

Hedersmykker (

13.11.2012 kl.11:47

Du får kjøpt Femarelle i helsekostbutikken - 100% naturlig (:

kvinnen

13.11.2012 kl.12:20

Hedersmykker ("22. juli: Å... Nei... Det holder ikke. Jeg startet med Vitalison, et sojaprodukt kjøpt på apoteket i Spania. Jeg må østrogen, og jeg må ha mer enn det som er i disse pillene for å holde blødningene unna, så jeg må ha østrogenplaster også. Shit happens :)

Skriv en ny kommentar

hits