Den tøffe virkeligheten

Jeg trodde at jeg skulle være tøff nok til å blogge om alt. Men så kommer virkeligheten inn og tar meg gjennom telefonen. Og selv om dette er det eneste jeg tenker på så kan jeg ikke blogge om det. Så da kan jeg altså ikke det, og drikker kakao og skriver at jeg ikke kan skrive. Ikke bør. Ikke vil.

Men alt er forhåpentligvis annerledes i morgen!

dw12dt
Stikkord:

5 kommentarer

jauh

20.11.2012 kl.00:52

Det er ikke alt som er like lett å blogge om.. Vanskelig å måtte "gjenta" ting du har opplevd som du helst ikke vil minnes på, vanskelig å ordlegge seg riktig i frykt for at folk skal missforstå meningene dine og dømme deg for det, osvosv. Det er nettopp derfor jeg har laget en anonym blogg. For å kunne skrive om alt og ingenting, uten frykt for stygge blikk på gata og folk som hvisker "så du det som hun skrev på bloggen sin igår eller?! for en idiot!!". Men altså, jeg har stor respekt for de som klarer å ha en ikke-anonym blogg og allikevel klare å fortelle om alt i livet sitt, men du skal selvfølgelig få slippe å blogge om ting du helst ikke vil blogge om! Halloo! Dette er DIN blogg, og du setter dine egne grenser hvor du vil! :)

Ane Naustvik

20.11.2012 kl.09:07

Du må bare ha tro på deg selv, være sterk nok - bruk lang tid på innleggene dine og utform dem skikkelig, dette kan hjelpe godt når du sliter med å få skrevet det ned. Lykke til : )

I gode og onde dager!

20.11.2012 kl.09:12

Uff da...sender deg en god tanke og håper det går bra med deg...

kvinnen

20.11.2012 kl.14:08

jauh: Takk for ordene dine :)

kvinnen

20.11.2012 kl.15:12

I gode og onde dager!: Takk :) JEG har det supert, og det begynner å gå bra i den andre enden av telefonen også :)

Skriv en ny kommentar

hits