Hvordan forebygge kreft

Det finnes en haug med krefttyper, og helsemyndighetene og enkelte såkalte sunnhetsfantaster liker å fokusere på et par av dem, deriblant lungekreft og hudkreft. Hvorfor? Vel. Det har vel vært kjent i noen tiår at røyking ikke er sunt og at overdreven soling kan gi føflekk- og/eller hudkreft. Derfor.

De som er arvelig belastet har på en måte bare fått beskjed om at "sånn er det bare", og alle de som spiser hormontabletter som f.eks minipiller og p-piller for å ikke bli svangre eller for å gjøre overgangsalderen litt mer levelig øker også for muligheten for å få kreft, men det er liksom noe "annet", og utløser derfor ikke offentlig hetsing av brukerne av disse preparatene (slik som det gjøres av røykerne).

Hvorfor ikke ikke fokusere på det positive?

Hva er det som kan forhindre at du får kreft, til tross for at du kanskje både røyker og spiser hormontabletter, har kreft i familien og bare ganske enkelt lever på en klode full av miljøgifter?

Kroppen er i utganspunktet en organisk klump som på ingen måte verken trives med eller arbeider i retning av å bli syk. Utgangspunktet for kroppen er å fungere optimalt og å holde seg frisk, og det er faktisk det den holder på med 24/7.
Utfordringene oppstår først dersom den mangler de "våpnene" den trenger for å gjøre jobben sin.

Det beste vi kan gjøre for oss selv er å passe på at kroppen har alle byggestene intakt til å ha et optimalt immunforsvar!Hvordan gjør man det?

Det enkleste er å være i solen. Og fullstendig uten krem med solfaktor! Jeg snakker ikke om i timesvis, men i ti minutter. (Solariumhysteriet er med andre ord en sinnssyk skremselspropaganda laget på grunn av de få som dessverre alltid må overdrive.)

10 minutter i badebukse uten solkrem med solfaktor 2-3 ganger i uken er det absolutt beste du kan gjøre for å booste immunforsvaret ditt.
Glem hudkreft og føflekkreft. Vitamin D3 som kroppen produserer fra solens livgivende stråler motarbeider nemlig også disse krefttypene ved å aktivere T-cellene.
(T-celler : bekjemper kreftceller, aktiviserer immunceller, bekjemper og stopper infeksjoner ved å drepe de berørte cellene.)

Jeg skrev om D3 og skrekkpropagandaen mot solariumene i 2010, jeg skrev om hvordan man kunne bli frisk i fht til D3 i 2011, og det er heldigvis flere og flere som begynner å skrive om hvor utrolig viktig vitamin D3 er for oss - og hvordan du får nok av det:

Helse rådgivende online: vitamin D3 for å redusere kreftrisikoen

Fritt helsevalg skriver: Vitamin D kan redusere kreft med 60 prosent

En mengde informasjon om D3 fra Healthiereurope.info

Cancer active.com skriver om Vitamin D - Enormous potential to beat cancer

Og gidder du ikke å lese, så hør i hvert fall  Dr. Cedric Garland, UCSD School of Medicine:

Possivle 75% cancer mortalitt reduction with Vitamin D

I dette gamle  foredraget fra 2009 forklares det veldig godt om D3-vitaminet. Her sier forsker Gabriele Stähler at dagsbehovet er på 5.000 i.e.

It's all up to you! :)

 

#helse #sol #solarium #kreft #d-vitamin #d3 #t-celler

Stikkord:

4 kommentarer

avo

06.01.2013 kl.16:14

nice blogg!

Fjeld&Skarp

06.01.2013 kl.21:01

akkurat nå nøs jeg tre ganger på rad, til støtte for kreftmotkjempere <3 foretrekker du å spille på grytelokk eller på dolokk?

kvinnen

06.01.2013 kl.22:29

Fjeld&Skarp: hehe... Grytelokk virker noe mer hygenisk :)

Charlotte

06.02.2015 kl.12:59

Hei:) ramlet innom og ville bare si at du hadde en fin blogg. Hadde settet pris på om du vil titte innom min også:) blir veldig glad om du velger å legge igjen ett lite spor etter deg;)

Www.pourfemme.blogg.no

Klem!:))

Skriv en ny kommentar

hits