Nedtelling er ikke bare bare!

Alanyaturen ligger i horisonten og gjør at jeg overlever at det sner og er minugrader ute. Heldigvis. Det ville jo være umåtelig teit å ikke holde seg i live frem til en sånn tur!
Men det er ikke bare å telle ned, for nå kreves det forberedelser! Og sånn blir det bare når det er for lenge mellom hver tur. Da kan det evinnelige forfallet smyge seg ubemerket innpå  fordi jeg er så godt polstret med tøy...

For det første må jeg snurpe kjeften og klare å gå ned de tre kiloene som har klart å lure seg på meg siden jul, - og så må jeg brune litt på de hvite valkene mine, så jeg ikke skremmer livskiten av strandfolket når jeg skal kle av meg. Så nå har jeg altså begynt med solarium. Og det er fantastisk at jeg har glemt hvor deilig det er, jeg som  la meg som en pølse i et brød minst to ganger i uken "i gamle dager"!  Det er utrolig deilig å kjenne varmen og føle lyset, og bare ligge å gjøre ingenting i 16 minutter!

Så nå gjenstår bare det med snurpingen. Men det må jo gå greit...?

Stikkord:

5 kommentarer

Catharina H.Pedersen

19.03.2013 kl.14:18

Bah...jeg haaater solarium!! hehe Skulle ønske jeg syns det var hygge, som de fleste syns! Jeg greier bare ikke ligge på den harde, klamme "benken" i den varmen :P

Håper du får en fin tur til Alanya da :)

kvinnen

19.03.2013 kl.14:52

Catharina H.Pedersen: Klam? Den er da helt tørr! :)

Catharina H.Pedersen

19.03.2013 kl.17:34

Snakker solsenger in general da..

I gode og onde dager!

20.03.2013 kl.08:12

Noe å glede seg til da....

kvinnen

22.03.2013 kl.10:08

Catharina H.Pedersen: Ja, det gjorde jo faktisk jeg også :) Det er bare å ha på full effekt på kroppsviften, så blir man verken svett eller for varm, - ergo ingen fuktighet :)

Skriv en ny kommentar

hits