Vårrengjøring...?

Jeg liker at "alle oppgaver" er unnagjort før jeg legger meg på sofaen, skjenker i et glass vin og kan plukke en god film blant opptakene på Get-boksen. Det sier seg selv at den følelsen av velvære er så vanvittig mye bedre enn å ta en "time out" å vite at jeg egentlig burde ha gjort noe fornuftig istedenfor.
Men når det kommer til vårrengjøringen så sliter jeg egentlig litt, for det er så vanvittig mye som skal være ok før jeg kommer til sofaen! Det er ikke bare å få unna alt inne, som etter hvert har blitt til et oppussingsprosjekt som jeg må innse at vil ta uker selvom jeg intensiverer arbeidet, det er også å få det hyggelig ute!

Og når solen først skinner så er det å bare å sitte og nyte varmen en tidsspiser av dimensjoner. Så nå er det viktig å ikke bare sette opp en liste over hva som skal gjøres, men det er minst like viktig å stadfeste prioriteringsrekkefølgen.
For det er jo slettes ikke sikkert at vårsolen skinner i morgen, og det er tross alt bare akkurat jeg lever. Så jeg vil unne meg soltimene og la maleboksene stå uåpnet når solen står på himmelen.

Men verandaen skal i hvertfall shines, sånn at jeg kan nyte solen uten å se på alt som burde vært gjort mens jeg sitter der. Så dét skal jeg gjøre i dag. Og i kveld skal jeg ta vårrengjøring på meg selv og farge håret.

Det får holde.

3 kommentarer

Jeg syns du prioriterte veldig riktig, solen må nytes når den først er her, hvem vet hvor lenge det varer.

Kos deg masse.

Doris.

Hadde gjort akkurat det samme. Nyt sola og våren :)

Profile Image

kvinnen

Doris.: Fikk fin farge i dag ;)

Skriv en ny kommentar