Lyst og sånn

Jeg er laget sånn at jeg ganske ofte må ta meg sammen for å prioritere mellom hva jeg har lyst til å gjøre, sånn at jeg i hvert fall får gjort noe som kanskje gjør at jeg har en følelse av at jeg kommer meg litt videre med alle de prosjektene jeg er verdensmester til å sette igang. Utfordringen er jo at jeg ikke alltid har lyst til å gjøre ting som gir frukter, men bare til å se en god film, skravle i telefonen, surfe gjennom dagens nyheter eller noe annet egentlig svært lite matnyttig.

Så i dag reiste jeg stativet fra stolen, hentet maling og kost, og gikk opp på vaskerommet og malte taket. Det er tross alt noen dager siden jeg fuget det.

Jeg har ofte lyst til å male, like mye som jeg har lyst til å skrive, tegne eller mekke musikk, men det er ting som sjelden avsluttes samme dag jeg begynner, og i dag hadde jeg lyst til å bli ferdig med noe.

Selvfølgelig er ikke vaskeromstaket ferdig etter ett strøk med maling. Det trenger i hvert fall to. Og listverket og vindus- og dørkarm skal selvfølgelig også males senere. Men altså - strøk nummer én i taket er nå ferdig malt.

Juhu! :)

Én kommentar
Profile Image

I gode og onde dager!

Du er som meg forstår jeg. Jeg er også mye bedre på å begynne enn å avslutte.

Skriv en ny kommentar