Blogg eller ikke...

Jeg har innimellom en fantastisk overbevisning av egen hjerne om at blogg er det jeg ønsker å drive med. Overbevisningen går på at jeg er én av ikke SÅ mange gamle kjerringer som blogger bittelitt og at jeg hverken skriver om hjemmebakst, strikking, havearbeid eller hva det nå forventes å skulle skrive om når man har rundet en viss alder. 

Jeg er kvinne... BOMBE! Jeg er mamma. Dog til fire utflyttede voksne barn. Jeg er bestemor til tre knøtt. Jeg har mann, men ikke ektemann, kjæreste men ikke samboer. Jeg har ikke jobb, og det ser virkelig ikke ut til at jeg klarer å skaffe meg en heller. (Og gudene vet at jeg har prøvd!) Jeg er umåtelig makelig anlagt, tidvis kreativ, liker friluftsliv fra solstol og har meninger om det meste.

Så. Kanskje jeg kan skrive om noe ikke alle andre på min alder gjør. Kanskje ikke. Kanskje jeg har noe å bidra med. Kanskje ikke. Det er her overbevisningen innimellom slår inn. Og den er svært overbevisende og kommer sannsynligvis fra den delen av hjernen som ikke alltid er helt tilkobla. Men det er det som er spennende. Så jeg får heller skrive litt ujevnt... Jah.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits