Herlig iPhone-app :)

Kan du synge baba-baba-baba, så er du igang med å lage din egen musikk!Kjempegøyalt :)Se videoen, den forklarer bare såååå mye bedre enn meg :)Voice Band ! Yeeey!

Fantastisk audition :)

Carly Rose Sonenclar - THE X FACTOR USA 2012 ... 13 år...!? Dette kan ikke presenteres. Hun presenterer seg selv alldeles utmerket :)

Egenprodusert musikk - hva synes folk?

Jeg er sjelden 100% fornøyd når jeg har mekka sammen noe musikk, fordi det alltid kan gjøres mer, deriblant for mye. Og det er jo dette "for mye" som ofte kan ødelegge og som ofte gjør at jeg setter strek. Men altså, det siste jeg har gjort og lagt ut på Urørt / NRK er låta Gone. Tenk om noen kun...

Mer musikk!

Det er merkelig hvordan de tingene jeg ikke får gjort klarer å bruke mye mer hjernekapasitet og tid enn de tingene jeg får unna. Jeg kan f.eks jobbe en hel dag med å eliminere ting fra en av!! "to-do"-listene mine, og likevel koker det bare ned til det jeg faktisk ikke har fått gjort. O...

Lunch break :)

En ny låt, sånn bare for å ha gjort det :)Kommentarer mottas med takk :)LUNCH BREAK

Her er den nye låta!

Trykk på bildet eller "Mind station", så kommer du til min side på NRK/URØRT.Der kan du høre den nye låta jeg har lagetM I N D S T A T I O NKommentarer mottas med takk! :)

WEEEEEEE!!! :)

Jeg har endelig funnet finger'n, og lagt ut siste låta mi på NRK Urørt !Denne gangen ble det en helt annerledes låt, for jeg måtte prøve noe nytt, men jeg tror jeg vandrer tilbake til det litt mer laid back'e neste gang... Ja?For å markere en ny start har jeg kalt låta 10-sound.Enjoy :)
hits